PAM p.m. 9

31 March, 2023 - 12:00
Minard, Gent

PAM (Platform voor audiovisuele en mediakunsten) organiseert maandelijkse bijeenkomsten, genaamd PAM p.m., tijdens dewelke kunstenaars, curators, en organisaties uit het veld, in gesprek kunnen gaan met elkaar. Alle mogelijke onderwerpen kunnen aan bod komen: fondsenwerving, productie en co-productie, auteurschap, inclusie,…

 

RESERVATIE VERPLICHT

PAM p.m. 9

Na een succesvolle meeting in november bij argos, komen we opnieuw samen om onze vragen, zorgen en trajecten op het gebied van audiovisuele kunsten te delen. Bij deze gelegenheid zullen enkele internationale curatoren (van onder andere Berwick Film & Media Arts Festival, EMAF – European Media Art Festival Osnabrück, FIDMarseille) en internationale audiovisuele kunstenaars, filmmakers en studenten zich bij ons voegen om onze en hun ervaringen, uitdagingen, praktijken en productie- of distributiemethodes te bespreken. Kom bij ons aan tafel zitten op vrijdag 31 maart 2023 - 13u00 > 16u00 in Minardschouwburg (Romain Deconinckplein 2 - 9000 Gent). Wij zorgen voor soep met brood.

 PAM (Platform voor Audiovisuele en Mediakunst) is ontstaan uit een diverse groep van organisaties die werken met audiovisuele, geluids- of mediakunst. Tegenwoordig omvat het ook een bredere gemeenschap van individuen, kunstenaars, curatoren, producenten, (kunst)studenten en organisaties die binnen deze disciplines actief zijn. PAM wil kennis, tools en middelen uitwisselen door regelmatig samen te komen en gedeelde zorgen te bespreken op meetings genaamd PAM P.M. Deze editie wordt gehost door Courtisane festival en zal specifiek focussen op het domein van audiovisuele kunsten en film. In rondetafelgesprekken staan de noden en uitdagingen van kunstenaars, studenten en organisaties die met film en video werken centraal.

Gelieve dit formulier in the vullen voor 27 maart om uw plaats te reserveren.

SCHEDULE

12:00 welcome and have a cup of soup
12:30 algemene introductie, gevolgd door een korte kennismakingsronde 
13:00 we verdelen ons over enkele kleine groepjes om onderwerpen die zijn aangebracht door de deelnemers te bespreken 
15:00 de grote groep komt terug samen om de gesprekken kort samen te vatten
16:00 bezoek en geniet van het Courtisane festival

 

Met de steun van Creative Europe MEDIA Desk – Vlaanderen (BE)